FOTO Alb &Negru la gala Billboard: Beyoncé a încălcat dresscode-ul!

15 decembrie 2014   Fashion

La prânzul Billboard Women, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé,

La prânzul fastuos Billboard Women, organizat la New York, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé, una dintre cele mai populare artiste din lume, care a făcut excepţie de la regula nespusă şi a ales o rochie care iese din tiparele galei.

Sunt femeile Billboard, cele mai influente şi mai populare în industria muzicală: de la Be, Aretha Franklin la Taylor Swift, să vedem cum s-au făcut ele remarcate la eveniment!

Taylor Swift

Întotdeauna o prezenţă plăcută, cu aer retro şi feminin, artista de 24 de ani este femeia anului, desemnată de Billboard, iar rochia ei alb-negru cu model dantelat este semnată de regretatul mare designer Oscar de la Renta.

Click pe următoarea pentru a vedea rochia lui Beyonce, dar şi alte ţinute

Beyoncé

Cântăreaţa a ales o rochie mulată, de culoare cărămizie, cu un şliţ foarte riscant, care i-a pus în evidenţă picioarele ferme.

Jessie J

Ne bucurăm să vedem că artista a ales iarăşi o ţinută mult mai cuminte şi mai elegantă decât cele anterioare. Deşi salopeta are un decolteu adânc pe lateral, îi vine foarte bine.

Estelle

Frumoasa cântăreaţă cu voce ca de mătase a ales all black, eleganţa totală conferită de salopeta neagră şi cu croială clasică, masculină.

Charli XCX

Tânăra cântăreaţă încă nu s-a obişnuit cu ţinutele frumoase şi bine alese, a ales o rochie neinspirată pentru prânzul Billboard, purtată mai demult şi de Beyonce. Albă, mulată, lungă şi transparentă.

Chrissy Teigen

Soţia lui John Legend a optat pentru combinaţia de alb negru cu o rochie simplă, mulată, cu tăieturi interesante şi un şliţ nepotrivit.

Meghan Trainor

Responsabila hitului "All About that Bass" a respectat genul cu care s-a şi consacrat: rochiţele retro şi feminine, mini. De data aceasta, una neagră, cu guler peter pan.

Mai multe