FOTO Capa, accesoriul hot al vedetelor. Vezi cine şi cum o poartă!

9 septembrie 2014   Fashion

Capă, şal sau poncho, acest item vestimentar cu rădăcini hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de modă şi a devenit într-un timp record piesa hot a acestui sezon. Tonul a fost dat de casa de modă Burberry care, an de an, reinterpretează

Capă, şal sau poncho, acest item vestimentar cu rădăcini hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de modă şi a devenit într-un timp record piesa hot a acestui sezon. Tonul a fost dat de casa de modă Burberry care, an de an, reinterpretează celebra capă din gabardină. De data aceasta, a ales ca material caşmirul şi lâna scoţiană, iar ca inovaţie serviciul de personalizare, prin monogramarea cu iniţialele persoanei care îl poartă.

Rezultatul a fost uimitor, celebrităţile şi bloggerii internaţionali au adoptat cu rapiditate capa în stil poncho în garderoba lor. Tonul l-a dat Cara Delevingne, apoi Olivia Palermo a fost zărită pe străzile New York-ului cu un item vestimentar similar, pe care l-a suprapus peste o ţinută compusă din cămaşă şi pantaloni scurţi cu imprimeu cadrilat şi cizme peste genunchi.

Aflată la Sydney, Rosie Huntington Whiteley a fost fotografiată la rândul ei, purtând celebrul poncho, de data aceasta peste o pereche de skinny jeans, accesorizata cu cizme boho, din piele întoarsă şi o pălărie în stil aussie.

La Londra, Suki Waterhouse (iubita actorului Bradley Cooper) a suprapus un poncho peste un palton din lână, într-un stil londonez perfect pentru zilele ploioase.

Mai multe