FOTO Cele mai neinspirate ţinute de la Tony Awards 2015!

8 iunie 2015   Fashion

Duminică seară, a avut loc cea de-a 69-a ediţie a premiilor Tony, şi după cum era de aşteptat celebrităţile de la Hollywood, şi nu numai, au găsit ocazia perfectă pentru a-şi etala ţinutele de gală pe covorul roşu. Din păcate, nu toate ţinutele s-au dovedit a fi tocmai inspirate.

Duminică seară, a avut loc cea de-a 69-a ediţie a premiilor Tony, şi după cum era de aşteptat celebrităţile de la Hollywood, şi nu numai, au găsit ocazia perfectă pentru a-şi etala ţinutele de gală pe covorul roşu. Din păcate, nu toate ţinutele s-au dovedit a fi tocmai inspirate. Aşadar, haideţi ă le vedem pe cele care au gafat-o pe covorul roşu la Tony Awards 2015!

Thalia a fost o prezenţă plăcută pe covorul roşu, şi chiar neaşteptată, am zice noi. Însă pe cât de inspirată a fost atunci când a ales această rochie, pe atât de neinpirată s-a dovedit a fi alegerea pantofilor. Specialiştii fashion au decretat un ”aşa nu” pantofilor aleşi de celebra cântăreaţă!

Click pe următoarea!

Ruth Wilson a optat pentru o rochie marca Ralph Lauren şi a ... cam gafat-o pe covorul roşu. Specialiştii au spus că această rochie nu este tocmai ”flatantă” pentru silueta actriţei şi că ţinuta sa a fost una neinspirată.

Ashlee Greene

Dacă am fi fost prin anii 1990, poate că această rochie ar fi fost potrivită.

Altfel spus, rochia are un croi demodat, care nu-i pune deloc în valoare silueta silfidă a starului din Twilight.

”Fără formă!” - este ceea ce au spus specialiştii atunci când i-au comentat ţinuta actriţei Carey Mulligan. Din păcate, nici celebra actriţă nu a fost tocmai inspirată când a ales această rochie.

Kiesza este o cântăreaţă destul de îndrăgită de publicul britanic, însă, din păcate, a cam dezamăgit atunci când şi-a făcut apariţie pe covorul roşu în această rochie.

„Nu este cel mai bun look al ei!” Nici Monica Lewinsky nu a făcut tocmai o figură frumoasă pe covorul roşu la acest eveniment. Criticii de modă au catalogat drept neinspirată ţinuta aleasă de Monica Lewinsky.

Sursa foto: Wenn

Mai multe