FOTO Ciara şi Kim K., sexy la Paris Fashion Week: care ţinută îţi place mai mult?

29 septembrie 2014   Fashion

Ambele ţinute au fost senzuale şi seducătoare. Doar că, în timp ce Ciara a mizat pe stil şi eleganţă, pe feminitate şi rafinament cu rochii până la genunchi, cu mâneci, fie imitaţie de piele de şarpe, fie de un verde militar, Kim s-a dat iar în petic şi a contrastat puternic

Avem două frumuseţi cu forme voluptuoase: una bucată artistă de 28 de ani, proaspătă mamă a unui băieţel şi proaspăt despărţită de logodnicul ei. Mai avem şi una bucată starletă de 33 de ani, mamă a unei fetiţe, care tinde să şocheze tot mai mult publicul cu ţinutele ei riscante şi posteriorul imens pe care-l pune în valoare cu orice ocazie.

Cele două au stat una lângă alta la Săptămâna Modei la Paris, mai exact la colecţia Givenchy, unde au socializat cu Ricardo Tisci - designerul Givenchy - şi editori ai revistelor de modă. Ciara a venit singură, în timp ce Ki şi-a luat fetiţa, North, soţul, Kanye West, şi mama, Kris Jenner.

Ambele ţinute au fost senzuale şi seducătoare. Doar că, în timp ce Ciara a mizat pe stil şi eleganţă, pe feminitate şi rafinament cu rochii până la genunchi, cu mâneci, fie imitaţie de piele de şarpe, fie de un verde militar, Kim s-a dat iar în petic şi a contrastat puternic cu o rochie prea provocatoare.

Dacă săptămâna trecută o vedeam într-o rochie atât de decoltată că aveam impresia că nu mai are nimic pe sub sacoul larg, acum a ales o salopetă neagră, din dantelă, transparentă, cu un body negru care să-i acopere, totuşi, formele generoase. Doar că decolteul, dantela neagră şi atâta piele la vedere nu s-a potrivit deloc cu imaginea de familie, doar dacă nu vorbim de negru. Familia West-Kardashian-Jenner a ales sobrietatea negrului şi machiajul dramatic, în timp ce Ciara a fost o pată de culoare şi exotism în primul rând al prezentării.

Care ţinute vi se par mai potrivite pentru eveniment?

FOTO GETTY

Mai multe