FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

21 august 2014   Fashion

72 % Jennifer Lopez 28 % Naomi Campbell Glam diva: Rochia Michael Kors are o croială simplă, dar care pune în evidenţă formele voluptuoase ale siluetei. Ceea ce o face să degaje şi mai mult sex-appeal este printul metalic, sofisticat. Şi chiar dacă niciuna dintre cele două

72 % Jennifer Lopez

28 % Naomi Campbell

Glam diva

Rochia Michael Kors are o croială simplă, dar care pune în evidenţă formele voluptuoase ale siluetei. Ceea ce o face să degaje şi mai mult sex-appeal este printul metalic, sofisticat. Şi chiar dacă niciuna dintre cele două dive nu a ruinat ţinuta cu accesorii opulente, Jennifer câştigă detaşat această luptă. Machiajul şi coafura funky sunt mult mai cool decât cele ale lui Naomi.

Click pe următoarea!

56 % Iman

44% Heidi Klum

Caramel mania

Heidi a ţinut morţiş să ne arate că rochia Michael Kors are, pe lângă un decolteu generos, şi o crăpătură destul de adâncă pe picior. Nimic greşit! Dar faţă de apariţia lui Iman, a ei pare lipsită de strălucire. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că brâul nu este din piele lăcuită, iar nuanţa de maro dă mai bine pe tenul închis. Totuşi, nemţoaica a fost inspirată când a ales sandalele decupate, acestea fiind foarte frumoase.

Click pe următoarea!

Pop art

71% Latarsha Rose

29% Kelly Osbourne

Kelly a ales foarte bine această fustă Alice+Olivia, deoarece îi maschează silueta mai plinuţă. Ca şi Latarsha, aceasta a optat pentru un top negru, dar în cazul ei nu pare la fel de preţios ca topul din piele al mulatrei. La capitolul pantofi, vedetele s-au descurcat bine, sandalele albastre şi pantofii albi fiind o alegere bună în ambele cazuri.

FOTO: guliver/getty images

Mai multe