FOTO Fiica minoră a lui Lionel Richie, pe urmele Irinei Shayk? Vezi cum arată ca model!

10 decembrie 2014   Fashion

Pozele realizate vor apărea în revista Fault. Ne-ar fi plăcut ca adolescenta de 16 ani să nu cadă victimă retuşării, chiar de la-nceput, când nici nu avea nevoie.

Cea mai recentă odraslă de părinţi faimoşi care a debutat în lumea modei cu curaj este adolescenta de 16 ani a superstarului Lionel Richie, Sofia. Mica blondină, care este sora de tată a fashionistei Nicole Richie, tocmai ce-a primit un contract cu Select Model Management, care se ocupă şi de modele celebre precum Irina Shayk, Jessica Hart şi Pixie Geldof.

Sofia are un viitor promiţător, căci agenţia deţine un portofoliu de nume mari din modă, dar şi pentru că printre prietenele sale se numără Kendall Jenner şi Paris Jackson. Iar cu o soră care a făcut carieră din pasiunea sa pentru modă, şansele fiicei lui Lionel sunt şi mai mari.

Ca orice debut în modă, Sofia a fost în centrul atenţiei unui shooting profesionist, cu accent pe profilul său exotic. Însă parcă prea mult Photoshop pe tenul ei, care pare mai degrabă digitalizat decât natural, nu? Pozele realizate vor apărea în revista Fault. Ne-ar fi plăcut ca adolescenta de 16 ani să nu cadă victimă retuşării, chiar de la-nceput, când nici nu avea nevoie.

Aici, acum câţiva ani, cu Lionel:

Mai multe