FOTO Keira Knightley, o graţie în două rochii Valentino! Pe care o poartă mai bine?

9 octombrie 2014   Fashion

O recunoaştem imediat pe frumuseţea britanică de 29 de ani după stilul boem, suav şi romantic, tot timpul aranjat perfect pentru a-i scoate în evidenţă trăsăturile fine şi subţiri. Silueta de silfidă a actriţei se face remarcată de fiecare dată când păşeşte în public, ca o graţie care apare de nicăieri şi farmecă totul în jur.

Aşa s-a întâmplat şi la premiera filmului în care joacă acum, Imitation Game, cu Benedict Cumberbatch, de la BFI London Film Festival de aseară. Fără cusur şi extrem de şic a fost în rochia lungă până la pământ semnată Valentino, dintr-o dantelă fină şi cu broderie retro, pe care a purtat-o pe covorul roşu. Faldurile rochiei aurii şi mânecile lungi i-au conferit un aer regal Keirei, cât şi feminitate.

Icon al feminităţii şi al diafanului, când vine vorba de stil şi ţinută, actriţa – căsătorită cu James Righton din 2013 – a excelat şi la o conferinţă de presă din Londra, tot cu o ţinută couture Valentino, în aceeaşi zi. Rochia roşie cu model floral alb-negru i-a surprins foarte bine eleganţa relaxată şi aerul boem.

Mai multe