FOTO Kendall Jenner la Cannes. Bine sau prost îmbrăcată?

15 mai 2014   Fashion

Dacă am fi răi, am zice că puştoaica de 18 ani este singura lebădă dintr-o familie de gâsculiţe, Kardashian. Nu suntem, dar tot o spunem. Trebuie să recunoaştem însă că frumosul model nu este creat după acelaşi tipar al

Dacă am fi răi, am zice că puştoaica de 18 ani este singura lebădă dintr-o familie de gâsculiţe, Kardashian. Nu suntem, dar tot o spunem.

Trebuie să recunoaştem însă că frumosul model nu este creat după acelaşi tipar al femeilor Kardashian, deosebit de voluptuoase, ea fiind singura din familie fără forme proeminente.

Dar tocmai figura ei suplă o face pe Kendall un manechin de succes, anul acesta fata având onoarea să apară pentru prima dată şi pe covorul roşu de la Cannes, într-o rochie neagră, simplă, cu un detaliu original în partea de sus.

Din păcate pentru ea, această creaţie Chanel nu a fost cea mai bună alegere pentru seara de deschidere a celebrului festival de film, criticii fiind puţin impresionaţi. Observăm însă că şi Kendall este pasionată de bling-blingurile opulente, la fel ca surorile ei, purtând nişte piese destul de masive de la casa Chopard.

Mai multe