FOTO Pharrell şi Cara Delevingne, împăraţii Austriei, într-un film Chanel!

25 noiembrie 2014   Fashion

Cele două staruri joacă acum într-un film extravagant, în roluri de regalităţi desprinse dintr-o fantezie romantică – o colaborare proaspătă, neaşteptată şi cu atât mai interesantă cu cât regia aparţine lui Karl Lagerfeld!

Ştiam că modelul de 22 de ani vrea să ajungă actriţă şi cântăreaţă. Şi-a ales un mentor pe măsură, Pharrell Williams, cu care şi cântă împreună într-un scurtmetraj marca Chanel. Cei doi joacă acum într-un film extravagant în roluri de regalităţi desprinse dintr-o fantezie romantică – o colaborare proaspătă, neaşteptată şi cu atât mai interesantă cu cât regia aparţine lui Karl Lagerfeld!

Cara, într-o rochie rusească de bal din alte timpuri, cu părul împletit şi prins cu flori, o interpretează pe Elisabeta, împărăteasa Austriei, Sisi. Pharrell, în rolul lui Franz Ferdinand I, împăratul Austriei, într-un costum alb, decorat cu steme.

Clipul spune povestea fondatoarei casei de modă, Gabrielle Chanel, şi care este inspiraţia jachetei iconice a brandului. Aceasta a petrecut o vacanţă în Austria, în 1954, unde rămâne fermecată de jacheta liftierului hotelului la care a stat.

Teaserul filmului “Reincarnation” reuneşte starul modei cu starul muzicii într-un vals elegant, îmbrăcaţi impecabil în prinţ şi prinţesă, într-un décor luxuriant şi opulent, filmul fiind difuzat complet în Salzburg, Austria, pe 2 decembrie, în timpul unei prezentări de modă.

Va fi prima oară când o vom vedea pe Cara cântând alături de compozitorul american de 41 de ani o piesă compusă de acesta special pentru Lagerfeld.

Mai multe