FOTO Valentina Pelinel poartă haine eco-friendly. Vezi mai multe modele aici!

9 octombrie 2014   Fashion

Designerii au început să înţeleagă importanţa respectării naturii şi să aplice conceptul „eco-friendly” sau „going green” şi în industria vestimentară. Într-o lume în care plasticul a acaparat industria textilă, hainele din

Designerii au început să înţeleagă importanţa respectării naturii şi să aplice conceptul „eco-friendly” sau „going green” şi în industria vestimentară.

Într-o lume în care plasticul a acaparat industria textilă, hainele din fibre naturale, de o calitate incontestabil superioară celor din fibre sintetice, reprezintă soluţia pentru o viaţă mai sănătoasă, armonizată cu vibraţia Pământului. Realizată exclusiv din bumbac organic, noua colecţie de haine Ramon Cotton, a cărei imagine este Valentina Pelinel, le propune femeilor piese vestimentare confortabile, dar care nu fac rabat de la feminitate şi sex-appeal.

De la pantaloni în tonuri de pământ, la salopete în nuanţele fondantelor şi ale şerbetului, până la rochii cu croieli surprinzatoare şi detalii chic sau topuri cu print-uri îndrăzneţe, hainele din firbele naturale nu îşi alterează forma după purtare, nu se lăbărţează în zona coatelor sau a genunchilor, nu fac piling şi nu îşi pierd nuanţele iniţiale după spălări repetate.

Mai multe