FOTO Vedete bine îmbrăcate la Kids` Choice Awards!

30 martie 2015   Fashion

Sâmbătă a avut loc Kids`s Choice Awards, un eveniment ajuns deja la cea de-a 28-a ediţie care recompensează actorii şi producţiile preferate de publicul tânăr din film, televiziune şi muzică.

Sâmbătă a avut loc Kids`s Choice Awards, un eveniment ajuns deja la cea de-a 28-a ediţie care recompensează actorii şi producţiile preferate de publicul tânăr din film, televiziune şi muzică. După cum era de aşteptat, vedetele îndrăgite de publicul larg nu au ratat ocazia de a-şi face apariţia la acest eveniment. Haideţi să vedem, aşadar, cu ce s-au îmbrăcat vedetele prezente la Kids`s Choice Awards!

Zendaya Coleman - Lemon Juice

Nu ştim câţi dintre voi o cunoaşteţi pe Zendaya, însă cu siguranţă vă amintiţi de scandalul privind dredurile purtate de o vedetă la premiile Oscar şi comentarii răutăcioase ale prezentatoarei Giuliana Rancic. Ei bine, la acest eveniment Zendaya a renunţat la dreduri şi a optat pentru acest look cool.

În ceea ce priveşte ţinuta vedetei, Zendaya a purtat nuanţa acestui sezon - nuanţa citricelor - ceea ce i-a conferit o alură fresh.

Click pe următoarea!

Jennifer Lopez - Sexy mamma!

Prezentă la acest eveniment în calitate de prezentatoare, Jennifer a avut o apariţie extrem de sexy. Aceasta a purtat o rochie foarte scurtă care i-a pus în evidenţă picioarele lungi.

Iggy Azalea

De obicei, se îmbracă scandalos de sexy, însă de data aceasta, Iggy Azalea a optat pentru o ţinută extrem de stilish şi de cuminte. Aşa da, Iggy!

Jennifer Hudson

Deşi este o ţinută extrem de simplă, Jennifer a ştiut cum să scoată în evidenţă acest outfit. Sandalele pentru care a optat au fost un detaliu necesar pentru ca vedeta să aibă o ţinută extrem de chic.

Olivia Culpo

Ultima din acest top, dar nu cea din urmă este Olivia Culpo. Aceasta a avut, poate, cel mai curat look datorită rochiei albe cu imprimeu grafic argintiu. Mai mult de atât, actirţa a profitat de acel detaliu şi a potrivit ţinutei un clutch argintiu. Well done!

Sursă foto: Hepta

Mai multe