FOTO Vedete la gala CFDA Awards: bine şi prost îmbrăcate 

3 iunie 2014   Fashion

Rihanna nu se joacă atunci când e vorba de modă şi extravaganţă. Onorată cu titlul de Fashion Icon, la gala de premiere a Consiliului Fashion Designerilor din America, artista a avut o apariţie pe cât de controversată, pe atât de strălucitoare, luni. Rochia transparentă, semnată Adam Selman, a lăsat totul la vedere, şi-n faţă, şi în spate

Rihanna nu se joacă atunci când e vorba de modă şi extravaganţă. Onorată cu titlul de Fashion Icon, la gala de premiere a Consiliului Fashion Designerilor din America, artista a avut o apariţie pe cât de controversată, pe atât de strălucitoare, luni.

Rochia transparentă, semnată Adam Selman, a lăsat totul la vedere, şi-n faţă, şi în spate, căci cele 216.000 de cristale Swarovski n-au putut acoperi în totalitate trupul vedetei. Doar şalul de blană albă a mai ascuns părţile intime, în rest, o flapper girl ieşită din comun, foarte spectaculoasă.

CLICK PE URMĂTOAREA PENTRU CELELALTE ŢINUTE

Blake Lively

Frumoasa actriţă şi-a dezvăluit picioarele incredibil de lungi, într-o rochie strălucitoare aurie, cum îi şade bine, creată de Michael Kors, o creaţie fresh, tinerească, accesorizată cu o bentiţă de păr feminină.

Solange Knowles

Se numără printre cele mai bine îmbrăcate vedete la gala fashion, purtând o rochie argintie spectaculoasă, semnată Calvin Klein.

Marion Cotillard

Este divină în creaţia angelică albă, de dantelă! Christian Dior a îmbrăcat-o din cap până-n picioare: rochie, pantofi, accesorii.

Lupita Nyong'o

De data aceasta, actriţa a cam dat-o în bară, oricât de fashionable ar fi ea. Ţinuta Suno îmbină prea multe culori şi nu o avantajează atât de mult ca croială, nefiind una de gală.

Olivia Wilde

Rochia neagră cu franjuri este o alegere cel puţin interesantă şi romantică!

Heidi Klum

Fostul supermodel a ales o rochie în culoarea piersicii, în volane feminine şi lungi, însă am fi aşteptat o schimbare de stil de la ea.

Kerri Russell

Din nefericire, nu ştim ce e cu eşarfa aceea gri care îi trece prin decolteu şi se înnoadă într-o parte, pe şold.

Coco Rocha

Pentru supermodel, cuvintele sunt de prisos. Voila!

FOTO WENN, GETTY IMAGES

Mai multe