FOTO Vedete pe covorul roşu la Critics’Choice Awards

20 iunie 2014   Fashion

Ediţia a patra a Premiilor Anuale Critics’ Choice din Televiziune şi-a anunţat câştigătorii.Printre cele mai importanţi se numără Cel mai bun serial dramă – Breaking Bad, Cel mai bun actor într-un serial dramă – Matthew McConaughey, Cel mai bun serial de comedie – Orange Is the New Black. Însă hai să aruncăm o privire şi pe covorul roşu, unde vedetele au ales fie ţinute clasice şi mai puţin potrivite pentru gală, fie rochii fabuloase, care le-au scos în evidenţă la gala care a avut loc ieri, la Hotelul Beverly Hilton.

Ediţia a patra a Premiilor Anuale Critics’ Choice din Televiziune şi-a anunţat câştigătorii.Printre cele mai importanţi se numără Cel mai bun serial dramă – Breaking Bad, Cel mai bun actor într-un serial dramă – Matthew McConaughey, Cel mai bun serial de comedie – Orange Is the New Black.

Însă hai să aruncăm o privire şi pe covorul roşu, unde vedetele au ales fie ţinute clasice şi mai puţin potrivite pentru gală, fie rochii fabuloase, care le-au scos în evidenţă la gala care a avut loc ieri, la Hotelul Beverly Hilton.

Diane Kruger

Keri Russell

Minnie Driver

Christina Applegate

Kaley Cuoco

Cat Graham

Laura Prepon

Michelle Trachtenberg

FOTO WENN

Mai multe