“Încoronarea” Reginei B. Stilul gravidei Beyoncé

2 mai 2017   Fashion

Cea mai recentă apariţie a cântăreţei, la Wearable Art Gala, a confirmat preferinţa vedetei pentru un accesoriu spectaculos chiar şi pentru un star de calibrul ei – coroana care îi conferă o aură de zeitate în timpul celei de-a doua ei sarcini. Ce alte elemente sunt nelipsite din garderoba faimoasei gravide?

Ca o adevărată capodoperă, aşa arăta Beyoncé pe 29 aprilie, la Wearable Art Gala, eveniment organizat de mama ei, Tina Lawson. Diva însărcinată cu gemeni s-a prezentat la African American Museum din California într-o rochie roşie din mătase şi o coroană florală, care a captat privirilor tuturor celor prezenţi la eveniment. Beyoncé a fost însoţită de soţul ei Jay Z şi de fiica lor, Blue Ivey, însă toţi trei au sărit peste întâlnirea cu presa, pe covorul roşu, şi au intrat direct la gală. Păcat, ne-am fi dorit mai multe ipostaze cu gravida care abordează un stil vestimentar atât de spectaculos!

Nici măcar atunci când merge la vreun meci de baschet nu renunţă la ţinutele WOW. Când s-a aflat în primul rând la NBA All-Star Game în New Orleans, alături de soţul ei Jay-Z şi fiica lor Blue Ivy, faimoasa gravidă a purtat o pereche de jeanşi rupţi, cât se poate de confortabili, dar şi sandale cu toc înalt şi un kimono care a fost piesa de rezistenţă din tot outfit-ul. În valoare de 21.945 de dolari, kimono-ul de la Gucci îi ascundea burtica de gravidă şi, în acelaşi timp, îi dădea o notă dramatică întregii ţinute. Mai e necesar să precizăm că acel kimono a făcut ravagii pe internet imediat ce a fost admirat pe Beyoncé?!

În martie, la aniversarea tatălui ei vitreg, Regina Bey nu s-a sfiit să-şi etaleze din nou abdomenul proeminent în ţinuta aleasă pentru acea ocazie. Astfel, ea a purtat o rochie din catifea neagră, scurtă şi cât se poate de mulată, asortată cu nişte cizme peste genunchi, un chocker tot negru şi o poşetă Gucci Dionysus. Sexy!

Nu atât de dramatică precum ţinuta de scenă pe care o purtase în acea seară, pe 12 februarie, în timpul show-lui impresionant susţinut în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, dar nici şteasă nu putem spune că este această rochie. Rochia tip sirenă, roşie şi strălucitoare, i-a evidenţiat superb sarcina şi i-a pus în valoare decolteul sexy. Nu-i de mirare că Beyoncé a fost vedeta serii, nu-i aşa?

Ei da, acesta a fost momentul care a definit cel mai bine stilul extravagant al divei care urmează să-şi extindă familia cu gemeni! Rochia, creată de Peter Dundas şi purtată de Beyoncé pe scena Grammy 2017, a combinat toate elementele cheie ale trend-ului actual – de la auriul preţios, la broderia cu mărgele şi transparenţa ademenitoare a ţesăturii. Se pare că sursa de inspiraţie pentru un asemenea outfit au fost zeiţele africane, hinduse şi cele romane.

O surpriză extraordinară a fost autoportretul de pe abdomenul divei, dar şi coroana elaborată pe care a purtat-o. De fapt, nu este prima data când cântăreaţa poartă un astfel de accesoriu. Fie că a fost vorba despre o coroniţă confecţionată din flori sau una care simbolizează soarele şi poartă strălucirea aurului, coroana este elementul care i-a întregit de numeroase ori ţinuta vedetei.

Mai multe