Irina Shayk vs. Kourtney Kardashian. Cine o poartă mai bine?

1 iunie 2016   Fashion

Nu e o întâmplare deloc fericită atunci când două vedete poartă aceeaşi ţinută. Recent, i s-a întâmplat şi Irinei Shayk, care a apărut îmbrăcată cu o rochie identică cu cea pe care Kourtney Kardashian o purtase în urmă cu cinci zile.

Irina Shayk vs. Kourtney Kardashian

Un duel vestimentar destul de interesant! Într-o parte o avem pe Irina, unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, şi-n colţul celălalt o avem pe Kourtney, sora mai mare a lui Kim Kardashian, pe care am admirat-o întotdeauna pentru naturaleţea de care a dat dovadă întotdeauna, spre deosebire de surorile ei infame.

Mai întâi a purtat-o Kourtney, la un eveniment în Los Angeles

Slavă Domnului, însă, că a fost vorba de evenimente diferite şi că cele două nu s-au izbit una de cealaltă pe covorul roşu, Kourtney purtând această rochie la Las Vegas, în timp ce Irina a îmbrăcat-o la un eveniment de lansare în Londra.

Irina a purtat-o la un eveniment de lansare în Londra

Ei bine, revenind la rochie, nu ştim exact cine a făcut-o, însă ştim că pentru ambele vedete a fost o alegere destul de inspirată. Aparţiile celor două diferă doar la capitolul accesorizare. Irina a ales să potrivească această rochie mini, cu imprimeu, la o pereche de sandele verzi, în timp ce Kourtney a optat pentru sandale negre, cu franjuri, şi un clutch negru.

Deci, pe cine a avantajat mai mult?

foto: Wenn / Twitter

Mai multe