Jessica Chastain, apariţie glamour la un eveniment în Paris

3 martie 2017   Fashion

La inceputul acestui an, Jessica Chastain a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul ei din filmul "Miss Sloane". Şi cu o impresionantă istorie în actorie, Jessica a păşit recent cu graţie pe covorul roşu la un eveniment în Paris.

Starul hollywoodian a participat miercuri seară la screening-ul în limba franceză a noului său film "Miss Sloane" şi a arătat superb, îmbrăcată într-o rochie tip sirenă care a întors capete. Rochia până în podea, brodată cu fir argintiu sub forma unui motiv elaborat, a fost o alegere potrivită şi glamour pentru actriţa în vârstă de 39 de ani. Design-ul a fost unul inedit, bretelele groase şi topul creând impresia unei suprapuneri de vestă din acelaşi material ca întreaga ţinută. Talia i-a fost pusă în valoare de o curea lată argintie - aparent purtată mai mult ca accesoriu, decât pentru susţinere.

Frumoasa cu pielea de porţelan a ales un make-up fresh, un smokey eyes discret, singura pată de culoare fiind reprezentată de rujul roşu închis. Coafura nu a fost una elaborată, părul buclat fiind prins foarte lejer la spate.

Foto: Hepta

Mai multe