Kim Kardashian a îmbrăcat şi o a doua rochie care i-a aparţinut lui Marilyn Monroe

9 mai 2022   Fashion

În ciuda comentariilor negative, starleta insistă să ne demonstreze că ea e noua Marilyn.

Kim Kardashian a făcut o pasiune pentru garderoba legendarei blonde şi, după ce a defilat în celebra rochie în care Marilyn i-a cântat "La mulţi ani!" preşedintelui John F. Kennedy în 1962, acum a intrat în posesia unei noi piese vestimentare de colecţie.

Este vorba tot despre o rochie mulată fără mâneci, strălucitoare, dar într-o nuanţă de verde intens.

"Pentru a-mi completa seara după Gala MET, am avut onoarea să mă schimb în rochia Norman Norell a lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Globurile de Aur în 1962 - unde a primit Premiul Henrietta pentru Filmul Favorit la nivel mondial", a notat Kim Kardahian în dreptul unei suite de fotografii postate în mediul online.

Cum a descoperit această fabuloasă rochie? "În încercarea mea de-a găsi rochia Jean Louis cu mărgele cusute manual, pe care am purtat-o la gală, am descoperit că cei de la Casa de licitaţii Heritage deţineau celebra rochie verde cu paiete a lui Marilyn. Mai departe, am aflat în cercetările mele că cel care deţine acum Globul de Aur pe care l-a primit actriţa în acea seară nu era nimeni altcineva decât prietenul meu, Jeff Leatham. Am văzut toate astea ca pe un semn că s-ar fi aliniat astrele în favoarea mea. Va fi pentru totdeauna unul dintre cele mai mari privilegii ale vieţii mele să-mi pot pune astfel în valoare această Marilyn din interiorul meu, într-o noapte atât de specială. Mulţumesc, Heritage Auctions, Barbara Zwuig şi Jeff, pentru că aţi ajutat la crearea acestei amintiri", a mai scris Kim în postarea sa. 

Deşi postarea a strâns 5 milioane de like-uri, la fel ca cea anterioară, în care se dezvăluia ca "noua Marilyn" în rochia crem strălucitoare, sunt voci care o acuză pe Kim Kardashian că ar fi bagatelizat un item legendar şi că, prin purtarea lui cu lenjerie modelatoare pe dedesubt, n-a onorat cum se cuvine această piesă de colecţie în care Marilyn s-a dorit a fi îmbrăcată "ca şi cum ar fi dezbrăcată" - materialul deloc transparent lăsând, totuşi, corpul liber privirii, cu toate detaliile sale senzuale, prin simpla sa ţesătură fină.

FOTO: Instagram

Mai multe