Kim Kardashian, într-o rochie-cearşaf pe covorul roşu

5 iunie 2018   Fashion

Ştim că fashion-ul nu e punctul ei forte, însă, de data aceasta, chiar a dat-o în bară! Kim Kardashian s-a prezentat într-o ţinută cel puţin bizară, la CFDA Fashion Awards, un eveniment care a strâns laolaltă nenumărate supermodele de top.

Nu zice ”nu” niciunui eveniment în care are ocazia să defileze şi să-şi etaleze silueta sculptată, aşa că nici evenimentul de ieri seară, CFDA Fashion Awards, n-a fost ratat de Kim Kardashian. Starleta a fost printre primele persoane sosite, iar apariţia ei a depăşit orice imaginaţie.

Kim Kardashian West, într-o ţinută cel puţin bizară

Nu, nu o spunem cu admiraţie, ci chiar cu dezgust, căci outfitul ales de ea pentru o astfel de ocazie ne-a dezamăgit total. Nu putem să nu ne gândim că vorbim despre o persoană cu milioane de euro în cont, şi care, totuşi, eşuează în a avea apariţii decente pe covorul roşu.

N-a ratat ocazia de a-şi pune posteriorul în evidenţă

De data aceasta, Kim a îmbrăcat o rochie-cearşaf, desenată de Rick Owens, compusă dintr-un crop top şi o fustă lungă, cu un croi la fel de bizar, şi dintr-un material îndoielnic, uşor de şifonat. Despre styling n-avem ce spune, căci starleta a fost precaută şi a accesorizat outfitului ei doar nişte brăţării masive, aurii, evitând să supraîncarce ţinuta. Totuşi, ce-i cu outfitul ăsta, Kim?

foto: GettyImages

Mai multe