Lady Gaga, în piele neagră din cap şi până-n picioare. Iată-i outfitul!

12 iulie 2018   Fashion

A fi o artistă de talie internaţională nu presupune doar calităţi vocale remarcabile. Şi prezenţa scenică, prin asta însemnând coregrafie şi vestimentaţie, trebuie să fie pe măsură. Ba chiar, şi-n timpul liber, apariţiile unui artist n-ar trebui să fie neglijente. Lady Gaga este conştientă de toate cele mai sus, motiv pentru care, de-a lungul anilor, s-a impus drept una dintre cele mai de succes şi lăudate artiste internaţionale.

Drept dovadă a implicării ei stau mărturie nenumărate outfituri excentrice, demne de o artistă de talia ei. Ieri, de exemplu, Lady Gaga se afla în New York pentru nişte apariţii televizate şi câteva evenimente sociale. Paparazzi au surprins-o într-o pauză, în timp ce se îndrepta spre o întrunire. Outfitul purtat? Unul spectaculos, din piele neagră, deşi temperaturile la orele amiezii erau destul de ridicate.

Artista a apărut îmbrăcată din piele neagră din cap până în picioare, demonstrând că îi pasă de toate apariţiile ei, fie ele filmate ori nu. Îşi accesorizase outfitul cu o pălărie din piele neagră, o geantă asortată şi ochelari de soare. Spectaculos, nu?

Mai multe