Lily James, în 5 rochii de Cenuşăreasă! Care e preferata ta?

18 martie 2015   Fashion

Nici că se putea alege o actriţă mai potrivită pentru rolul eroinei poveştii Cenuşpreasa. Vedeta noului film “Cinderella” s-a prezentat de multe ori şi-n viaţa reală ca o prinţesă, cu rochii de bal, diafane şi delicate

Nici că se putea alege o actriţă mai potrivită pentru rolul eroinei poveştii Cenuşăreasa. Vedeta noului film “Cinderella” s-a prezentat de multe ori şi-n viaţa reală ca o prinţesă, cu rochii de bal, diafane şi delicate, în nuanţe pastelate.

Lily James are 25 de ani şi a fermecat publicul în ultima lună, la fiecare premieră a filmului “Cenuşăreasa” pe care a bifat-o la nivel internaţional. Blondina, care a mai apărut în "Downton Abbey" şi "Titans", nu este foarte cunoscută, însă a apărut aranjată ca la carte pentru a fi în ton cu tema filmului, în rochii de bal preţioase. Doar este eroina principală!

Care sunt cele 5 ţinute de Cenuşăreasă purtate de Lily şi care v-a plăcut cel mai mult?

1 Rochia Elie Saab

Ţinuta din stânga este o superbă rochie de bal, cu un văl transparent peste material foarte preţios şi strălucitor, în care Lily a apărut ca o zână desprinsă din poveşti, aducând magia chiar la premiera filmului. Rochia Elie Saab pare a fi rochia perfectă de purtat pentru o Cenuşăreasă modernă! Are şi buzunare, iar accesorizarea a fost în temă.

2 Rochia Dior

Deşi este semnată de marea casă de modă, rochia roz din material strălucitor nu pare chiar cea mai elegantă alegere pentru că se boţeşte foarte uşor. Asta s-a văzut şi la premiera de la Festivalul de Film de la Berlin din februarie. Însă accesorizarea şi părul lăsat liber a conferit ţinutei Dior o alură de basm, mai ales că şi trupul feminin şi zvelt al actriţei a fost pus în valoare de aceasta.

3 Rochia Prada

12 times Lily James looked just like Cinderella: http://t.co/lkHigJdSe7 pic.twitter.com/T1jsQQa8dz — Marie Claire (@marieclaire) March 9, 2015

12 times Lily James looked just like Cinderella: http://t.co/lkHigJdSe7 pic.twitter.com/T1jsQQa8dz

— Marie Claire (@marieclaire) March 9, 2015

O altă premieră de film, o altă Cenuşăreasă, de această dată în nuanţa pastel gri-albăstrie, semnată Prada. Este diferită de rochia clasică de bal pe care ne-o imaginam până acum pentru o astfel de poveste, precum ţinutele anterioare, însă detaliile argintii străucitoare din zona decolteului adânc îi conferă eleganţă şi feminitate uşor retro.

4. Rochia Nicholas Oakwell

I love this look of Lily James at the Premiere of Cinderella in Moscow! #lilyjames #Cinderella pic.twitter.com/zKVJyWYKYr — Christine (@CMeram) February 17, 2015

I love this look of Lily James at the Premiere of Cinderella in Moscow! #lilyjames #Cinderella pic.twitter.com/zKVJyWYKYr

— Christine (@CMeram) February 17, 2015

Purtată tot în februarie, la premiera de la Moscova, Rusia, Lily a arătat ca o prinţesă modernă în rochia Nicholas Oakwell albă, cu ornamente preţioase. Croiala este mult mai simplă ca cele ale rochiilor recent purtate, dar foarte de efect.

5. Rochia Elie Saab

Cinderella's ! #Disneyland @eliesaabworld gown

Cinderella's ! #Disneyland @eliesaabworld gown

Mai multe