Mădălina Ghenea, fără Matei Stratan la un eveniment fashion din Milano!

22 februarie 2018   Fashion

După luni întregi în care reflectoarele au fost puse pe viaţa ei amoroasă, Mădălina Ghenea e pregătită să readucă la lumină cariera sa de model şi de actriţă. Zilele trecute, ea s-a prezentat la un show din cadrul Săptămânei Modei de la Milano.

Madalina Ghenea, singură la un show din Milano

Mădălina Ghenea vrea să nu mai lase viaţa amoroasă să-i umbrească viaţa personală! S-a întors în Milano, acolo unde se află agentul său, şi e pregătită să se reafirme în domeniul fashion. Primul pas a fost apariţia la o prezentare de modă din cadrul Săptămânei Modei de la Milano, unde a epatat cu o ţinută stylish!

Îmbrăcată cu o camaşă lungă, albă, o pereche de cizme peste genunchi şi o haină cu puf alb, Mădălina a fost mai stilată ca oricând! Şi coafura lejeră, dar şi make-up-ul discret, au fost foarte bine alese de către tânăra mămică.

Madalina Ghenea şi Matei Stratan la Afrodite Awards 2017, în Roma, Italia.

Marele absent al serii a fost Matei Stratan, partenerul de viaţă al actriţei şi totodată tatăl fetiţei sale, Charlotte. În urmă cu aproape un an, Matei o însoţea pe Mădălina pe covorul roşu la un eveniment fashion din Italia.

foto: Hepta

Mai multe