Melania Trump, ţinută Gucci la întâlnirea cu prima-doamnă a Poloniei. Cine pe cine a eclipsat?

19 septembrie 2018   Fashion

După o lipsă notabilă în spaţiu public, Melania Trump şi-a reluat îndatoririle oficiale. Prima-doamnă a Americii a servit drept gazdă, alături de soţul ei, pentru oficialii polonezi, sosiţi, marţi, la Casa Albă.

Preşedintele polonez şi soţia lui, în vizită la Casa Albă

Melania Trump a marcat o nouă apariţie spectaculoasă! Prima-doamnă a Americii şi soţul ei, preşedintele american Donald Trump, i-au primit la Casa Albă pe preşedintele polonez Andrzej Duda (46) şi pe soţia lui, Agata Kornhauser-Duda (46). A fost, aşadar, un nou duel stilistic, urmărit de toate fashionistele din lume. Deci, cine a epatat cu ţinuta ei?

Agata Kornhauser

Melania Trump

Ei bine, dacă prima-doamnă a Poloniei a mizat pe puterea unui outfit cu influenţe masculine, compus dintr-o pereche de pantaloni skinny şi un tailor care marca talia, Melania n-a optat decât pentru o piesă vestimentară - statement. Ea a ales din garderoba ei un palton Gucci, în valoare de nu mai puţin 4000 de dolari, pe care l-a purtat cu graţia de odinioară.

Sobră, elegantă, impunătoare!

Apariţia Melaniei a fost apreciată de criticii de modă, toţi lăudându-i stilul simplist, dar totodată rafinat. Ea potrivise paltonului cu revere blue-navy o pereche de pantofi stilettos asortaţi şi bijuterii minimaliste. Nici ţinuta Agatei n-a fost trecută cu vederea de către specialişti, aceştia notând eforturile stilistice.

Au marcat o primă apariţie comună după mult timp

Mai multe