Monica Bîrlădeanu a primit trofeul WOW. Iată pentru ce ţinută

22 iulie 2016   Fashion

Iulia Albu a fost darnică cu vedeta stabilită peste Ocean şi i-a apreciat ţinuta ca fiind cea mai bună din această săptămână.

Monica Bîrlădeanu n-a fost chiar pe lista preferatelor fashion editorului de la "Wow Biz", dar de data aceasta a reuşit să o impresioneze.

"Monica Bîrlădeanu este o abonată fidelă a rubricii noastre şi, săraca, a avut numai note fabuloase", a recunoscut Iulia Albu în cea mai recentă ediţie "Wow sau Bau" din cardrul emisiunii "Wow Biz".

"În sfârşit, Monica Bîrlădeanu a nimerit o ţinută. Aplauze! Îmi place faptul că nu mai poartă acea pălărie şi-mi place mai ales faptul că nu mai poartă acea pălărie pe ceafă. Arată monstruos acele pălării purtate pe ceafă. Pălăria aceea se poartă pe cap într-un fel în care, desigul, în fotografii nu ni se vede faţa. Dar asta este, ghinion! Îmi place că a ales forma aceea de cercei, combinată cu acele multe lanţuri. Ştiţi că mie nu-mi place această accesorizare, însă pentru că a pus acel cercel, totul este balansat în acest moment. Nu-mi plac platformele, dar pe ea o ajută, pe ea funcţionează. Îmi place plicul foarte mult, care nu e într-o nuanţă contrastantă, şi-mi place aerul relaxat, boho-şic, al ţinutei. Cred că, Monica, mai bine te-ai ţine de ceva, pentru că în seara asta de la noi primeşti un WOW", a spus Iulia Albu la Kanal D.

Mai multe