N-o să-ţi vină să crezi cui i-a dat Iulia Albu trofeul Wow VIDEO

24 martie 2017   Fashion

Premiul pentru cel mai bine îmbrăcat personaj al săptămânii a mers către o celebră artistă de la noi, ajunsă azi la vârsta de 73 de ani.

Ei bine, da! Vârsta nu contează atunci când ai stil. Iar Iulia Albu chiar a ţinut să sublinieze acest aspect, aplaudând ţinuta de la Premiile Gopo purtată de o celebră cântăreaţă de la noi, care are 73 de ani.

Este vorba despre Margareta Pâslaru, care a impresionat pe covorul roşu de la Teatrul Naţional cu o ţinută sofisticată, cu detalii ce au mascat perfect neajunsurile vârstei. De altfel, în tinereţe, era una dintre cele mai stilate prezenţe, iar acum ne-a demonstrat că e încă preocupată de modă!

Costumul negru cu dungi verticale lucioase şi pardesiul lung, cu dublură grena, la care a asortat o pereche de pantofi din piele lăcuită, cu botul pătrat, a fost scos din anonimat cu ajutorul unor detalii inedite: gulerul şi manşetele albe, care s-au dovedit a fi soluţia stilistică perfectă pentru a masca semnele trecerii timpului, vizibile la orice femeie după o anumită vârstă (în zona mâinilor şi a gâtului).

"Cam ce credeţi voi că aş putea să spun eu despre Margareta Pâslaru? Voi spune WOW, pentru că Margareta Pâslaru este unul dintre puţinele fashion icon-uri pe care le-a dat România. Şi pentru că doamna Margareta Pâslaru a ştiut întotdeauna şi ştie în continuare cum să aibă o apariţie. Totul este impecabil. Este atât de bine accesorizat şi de bine dozat fiecare detaliu! Ador părul ei! Este iconic pentru ea. Aluniţa... Sunt lucruri care au făcut-o celebră. Uitaţi-vă cum arată acel guler! Eu nu ştiu de ce se mai obosesc anumite persoane să încerce să ia locul altora. N-o s-o facă niciodată! Margareta Pâslaru primeşte de la mine un trofeu WOW!

Mai multe