Nicole Kidman, cea mai sclipitoare apariţie

15 mai 2017   Fashion

Este una dintre cele mai mari şi mai apreciate actriţe de la Hollywood, câştigătoare a o mulţime de premii importante, a cărei carieră înfloritoare i-a adus un loc în topul celor mai mari nume din cetatea filmului. Nicole Kidman, în vârstă de 49 de ani, a fost imaginea eleganţei supreme în timp ce a participat la o ceremonie de deschidere a unui hotel renumit Bodrum dintr-un oraş de pe coasta Mării Egee, Turcia.

Nicole a avut cea mai rafinată alegere.

Evident, actriţa a fost sclipitoare şi la propriu şi la figurat, debordând de frumuseţe şi de rafinament într-o rochie strălucitoare, dar nu numai rochia a fost apreciată, ci şi zâmbetul graţios care a însoţit-o pe tot parcursul evenimentului. Actriţa cu un talent deosebit, recunoscut de toată lumea, a câştigat din nou inimile fanilor, dar şi aprecierile cineaştilor pentru cel mai recent rol al său, în pielea personajului Celeste Wright în drama HBO Big Little Lies. Aşa că a fost demnă de postul de gazdă la acest eveniment, urcând pe scenă pentru a prezenta.

Rochia sclipitoare a fost senzaţia serii.

Rochia pe care Nicole a purtat-o la acest eveniment a fost o bijuterie, o rochie tip sirenă cu decolteu adânc şi o mulţime de accesorii aplicate - broderii cu mărgele, paiete şi franjuri arginţii, o creaţie în care a arătat senzaţional la acest eveniment exclusivist. Format din două piese, outfit-ul a fost impresionant, mai ales că actriţa a ales să poarte şi o capă din acelaşi material, iar mai târziu a renunţat la capă pentru a-şi etala decolteul perfect. În ceea ce priveşte bijuteriile, machiajul şi coafura, Nicole a mers pe un look natural, cu părul strâns într-un cos lejer şi un make-up discret, cu câteva bijuterii fine şi sandale arginţii cu toc înalt.

Foto: Hepta

Mai multe