O intrare în scenă WOW! Cea mai sexy apariţie a lui Amal Clooney de când a devenit mamă!

1 septembrie 2017   Fashion

Ca-n filme! Au sosit la bordul unei şalupe, în ţinute de gală, pentru a lua parte la Festivalul de Film de la Veneţia, acolo unde pelicula ”Suburbicon”, pe care a regizat-o şi scris-o chiar George Clooney, îşi are premiera.

foto: Splash

O intrare în scenă cât se poate de spectaculoasă!

Amal şi George Clooney au fost prezenţi la o seară dedicată cinematografiei internaţionale. Cei doi soţi, care au devenit părinţi de curând, au sosit la Festivalul de Film de la Veneţia, la bordul unei şalupe.

O mămică sexy!

Mămica Amal, în vârstă de 39 de ani, care participă pentru prima oară la acest festival, a avut o apariţie spectaculoasă. De fapt, e chiar una dintre cele mai sexy apariţii ale sale de când a devenit mama gemenilor Alexander şi Ella. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, dar şi sexy, Amal a reuşit să întoarcă capetele tuturor atunci când a intrat, graţioasă, în holul Hotelului Cipriani, dar şi când a coborât din barcă.

Pentru această ocazie, Amal a ales să poarte o rochie cu un croi asimetric, spectaculoasă, care-i lăsa la vedere silueta tonifiată şi picioarele incredibil de lungi. E inutil să spunem că toţi cei din jur au sorbit-o din priviri, iar soţul s-a arătat mai mândru ca oricând că are o aşa femeie la braţ. Apropo de George, actorul a îmbrăcat şi el un costum foarte elegant, all black, care l-a pus într-o lumină foarte sexy. Ce să mai, sunt părinţii momentului şi perechea cea mai elegantă de la Festivalul de Film de la Veneţia. Nu credeţi?

Mai multe