Oscar 2013: Prost îmbrăcate pe covorul roşu

25 februarie 2013   Fashion

Zoe Saldana Exotica actriţă ne-a dezamăgit cumplit anul acesta, prin această aglomeraţie de elemente din ţinuta ei Alexis Mabille Couture. Interesant este că rochia ei a fost, în opinia unor stilişti, printre cele mai bune din seara Oscarurilor.

Zoe Saldana

Exotica actriţă ne-a dezamăgit cumplit anul acesta, prin această aglomeraţie de elemente din rochia ei Alexis Mabille Couture. Interesant este că ţinuta ei a fost, în opinia unor stilişti, printre cele mai bune din seara Oscarurilor. Nu suntem de acord.

Halle Berry

O abonată a categoriei Worst Dressed în ultimul timp, diva de culoare a dat rateu şi la gala Oscar de anul acesta. Nu-i înţelegem această ţinută Donatella Versace. Iar de veşnica ei coafură chiar ne-am plictisit.

Nicole Kidman

În această rochie cu paiete Balenciaga, actriţa este victimă sigură. Căci ţinuta ei n-a reuşit s-o facă să arate decât ca o sirenă obosită. De ce?

Helen Hunt

Ne plac foarte mult coafura şi accesoriile de bun gust ale actriţei. Şi n-avem nimic împotriva faptului că Helen a purtat o creaţie H&M pe covorul roşu. Ceea ce deranjează este aspectul şifonat al rochiei.

Jennifer Garner

E clar! Soţia lui Ben Affleck n-a vrut să-l eclipseze cu ţinuta sa pe regizorul filmului Argo. Şi i-a ieşit, căci modelul rochiei sale de culoarea strugurilor, cu acea trenă ciudată, o face să pară masivă.

Amanda Seyfried

Actriţa din "Les Miserables" şi-a purtat probabil pe covorul roşu frustrarea de-a nu fi nominalizată la nicio categorie a premiilor din acest an. Frumoasa actriţă este ştearsă în această rochie pală, iar coafura n-o ajută nici ea deloc.

Kristen Stewart

Actriţa s-a sprijinit în cârje la gala premiilor Oscar, din cauza unui accident la picior, suferit cu puţin timp înainte. Însă nu asta i-a deranjat pe criticii de modă, ci ţinuta ei nude Reem Acra, care nu se aşază deloc bine pe silueta actriţei.

Foto: WENN, Reuters

Mai multe