Outfitul zilei: North West, într-o ţinută à la Kanye West

8 septembrie 2015   Fashion

Micuţa North West începe să preia stilul vestimentar al părinţilor ei. Nu ştim dacă asta este neapărat de bine, însă ştim că cele mai recente fotografii cu micuţa sunt, pur şi simplu, adorabile!

North West a fost zărită de paparazzi pe străzile New York-ului, în timp ce se îndrepta alături de mama ei, Kim Kardashian, către un mall din apropiere. Şi trebuie să recunoaştem că „miniatura” lui Kanye West este tare simpatică într-un outfit specific celebrului rapper.

Cu o pereche de pantaloni negri, o pereche de cizme negre de lac, o bluză lălâie şi nelipsitul lanţ aurit, micuţa North West este copia fidelă a tatălui său, Kanye West.

Cât despre Kim, starleta a ieşit din rochiile monotone cu care s-a tot îmbrăcat de când a anunţat că este din nou însărcinată şi a optat pentru o pereche de blugi negri, rupţi în dreptul genunchilor, un tricou animat şi un blazer tot negru. Însă, ce ne-a atras atenţia a fost sandalele pe care le purta Kim, care se pare că nu erau tocmai comode, având în vedere poziţia uşor nefirească a degetelor de la picioare.

Mai multe