Pamela Anderson, încercănată şi cu un zâmbet fals la Paris Fashion Week. S-a ascuns sub o pereche de ochelari de soare

29 septembrie 2017   Fashion

Joi plângea moartea bunului său prieten şi celui care i-a fost mentor în viaţă, fondatorul Playboy, Hugh Hefner, iar mai târziu în aceeaşi zi apărea la un eveniment de fashion, într-o rochie mini.

Nu şi-a anulat participarea la evenimentele mondene.

Pamela Anderson, cea mai prezentă vedetă din revista cu iepuraşi, şi-a şters lacrimile, a îmbrăcat o rochiţă sexy şi a apărut pe covorul roşu de la Paris Fashion Week. A fost de 14 ori pe coperta Playboy şi chiar a plâns cu lacrimi de crocodil după moartea lui Hugh Hefner, dedicându-i o scrisoare emoţionantă, însă lucrurile merg mai departe pentru ea.

Citeşte: Pamela Anderson, distrusă de durere după moartea lui Hugh Hefner.

Încercănată şi cu un zâmbet fals la Săptămâna Modei de la Paris.

După ce a distribuit pe contul său de Instagram un video în care era înlăcrimată, cu machiajul întins şi într-o suferinţă devastatoare, diva s-a reîntors chiar în aceeaşi zi la lucruri mai serioase. Şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare cat eyes şi a îmbrăcat o rochie scurtă cu cizme până la coapse, totul pentru a distrage atenţia de la starea sa de spirit nu tocmai bună.

A schimbat o a doua ţinută, pentru un alt eveniment, în aceeaşi zi.

În vârstă de 50 de ani, vedeta a tot încercat să zâmbească cu ocazia evenimentului de lansare a unei noi colecţii de rujuri, însă gesturile şi chipul i-au trădat tristeţea. Când şi-a dat ochelarii jos, i-am putut vedea ochii umflaţi şi cearcănele proeminente şi, în ciuda faptului că s-a îmbrăcat sexy, nu a fost deloc prezentă spiritual la acest eveniment. În aceeaşi zi a schimbat o a doua ţinută, tot o rochie mini, de data aceasta un model cu paiete care s-a mulat perfect pe formele sale. A renunţat şi la cizmele lungi pentru a-şi etala picioarele frumoase din dotare.

Foto: Getty Images

Mai multe