Prinţesa Victoria a Suediei, într-o culoare regală. Ce a purtat la întâlnirea cu regele Olandei?

27 aprilie 2017   Fashion

Prinţesa Moştenitoare a Suediei, Prinţesa Victoria, a arătat superb într-o rochie albastru royal la un angajament la Haga, eveniment cu ocazia căruia s-a întâlnit cu regele Willem-Alexander al Olandei.

Prinţesa Victoria a Suediei s-a întâlnit cu Prinţul Willem-Alexander al Olandei. ( Foto Crown Princess Victoria of Sweden)

Cunoscută pentru apariţiile sale fashion, prinţesa a arătat superb într-o rochie demnă de o regalitate, creaţie marca Escada. Casa de modă germană este populară printre vedetele de la Hollywood şi le-a îmbrăcat de multe ori pe dive precum Miranda Kerr, Olivia Palermo, Angelina Jolie sau Helen Mirren.

Prinţesa a purtat o rochie Escada albastru royal.

Se pare că Victoria este o fană a potrivirii de culoare, căci şi-a asortat rochia la pantofii stiletto şi la geanta de tip plic. Ba mai mult, ea a mers într-atât de departe, încât a purtat chiar şi un set format din colier cu diamante şi cercei tot cu albastru. Victoria a participat la Haga la o ceremonie care marchează cea de-a 20-a aniversare a Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice.

S-a fotografiat cu oficialii Olandei.

Această vizită vine la scurt timp după ce regalitatea suedeză a efectuat o vizită de stat de patru zile în Japonia. Victoria, care i-a lăsat acasă pe soţul ei, prinţul Daniel, şi cei doi copii ai cuplului, Prinţesa Estelle şi prinţul Oscar, a fost găzduită de împăratul Akihito şi împărăteasa Michiko în ţara soarelui răsare.

Foto: Facebook Crown Princess Victoria of Sweden

Mai multe