Rihanna nu renunță la ținutele sexy nici după ce a născut. Cum și-a făcut apariția în public

30 august 2022   Fashion

Rihanna a devenit mămică pentru prima dată în luna mai a acestui an, iar sarcina sa nu a fost deloc ocolită de senzații tari.

Iubitul ASAP Rocky a fost săltat de poliție de acasă, dar și acuzat c-ar fi înșelat-o pe artistă, care desigur nu a primit vestea cu inima ușoară.

Cu toate acestea, cântăreața și antreprenoarea de succes a gestionat situația cu tact și un calm aparent s-a așternut în familia lor.

Ba chiar o liniște neașteptată, de când a născut. Însă recent a fost văzută în public, împreună cu partenerul său de viață și tatăl copilului său. Cei doi probabil că aveau nevoie de puțină intimitate, căci și-au închiriat un apartament de lux la Hotelul Ned. Rihanna, așa cum ne-a obișnuit, a îmbrăcat o ținută super sexy, chiar dacă răutăcioșii ar putea spune că are cam multe kilograme pentru a purta o fustă atât de scurtă. Artista nu se împiedică de detalii. Și-a pus sandalele cu toc, fusta mini, o cămașă verde smarald cu vedere la bustul generos și s-a bucurat de ieșirea romantică la... hotel.

ASAP Rocky a fost foarte atent cu ea, i-a oferit mâna și i-a stat alături. Rapperul era îmbrăcat în negru, cu un maieu, nelipsitele codițe și o pereche de bocanci.

Fotoreporterii i-au întrebat ce face copilul, dar ei s-au mulțumit doar să zâmbească și n-au făcut nicio declarație.

Rihanna a dezvăluit că este însărcinată în ianuarie, la aproape doi ani de relație cu Rocky. Cuplul a început să se întâlnească în timpul pandemiei.  Rihanna a mai avut în trecut relații cu Drake, Travis Scott și Lewis Hamilton, printre alții, dar cea mai mediatizată  poveste rămâne cea cu Chris Brown. Între timp, Rihanna a evoluat enorm, este cea mai bogată artistă și o prezență notabilă în Topul Forbes. Ea a dat lovitura cu colecțiile sale nonconformiste de lenjerie intimă.

 Foto: Profimedia

Mai multe