Secretul rochiei lui Carmen Iohannis de la dineul regal

3 aprilie 2015   Fashion

După o serie de alegeri vestimentare neconforme cu protocolul, în sfârşit Prima Doamnă a fost unanim aplaudată pentru ţinuta pe care a ales s-o poarte la dineul oferit la Palatul Peleş, în cinstea zilei de naştere a Principesei Margareta.

După o serie de alegeri vestimentare neconforme cu protocolul, în sfârşit Prima Doamnă a fost unanim aplaudată pentru ţinuta pe care a ales s-o poarte la dineul oferit la Palatul Peleş, în cinstea zilei de naştere a Principesei Margareta.

Carmen Iohannis a primit aprecieri pozitive pentru rochia pe care a purtat-o la recepţia dată de Principesa Margareta, cu ocazia zilei sale de naştere.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a purtat o rochie lungă, elegantă, din dantelă şi voal de culoare roz prăfuit, creaţie a designerului român Eli Lăslean.

„Am primit un telefon de la o persoană din anturajul soţilor Iohannis, care m-a întrebat dacă pot să fac o ţinută pentru dineul oficial al Principesei Margareta. Mi-a explicat că doamna Carmen vrea să promoveze brand-urile româneşti, iar eu am acceptat bucuroasă propunerea“, a povestit Eli Lăslean despre cum a fost contactată de Prima Doamnă.

„Am întrebat, fireşte, ce dimensiuni are soţia preşedintelui, dar şi cum şi-ar dori să arate ţinuta sa din acea seară specială. Imediat am primit informaţiile şi am trecut la treabă. Am făcut câteva schiţe, am ales materialele potrivite şi, în scurt timp, m-am deplasat la Sibiu cu rochia pe care aţi văzut-o cu toţii la evenimentul oficial“, a mai spus designerul, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Eli Lăslean a dezvăluit că soţia preşedintelui nu a avut nevoie decât de o probă, iar ţinuta i-a venit ca turnată.

„Iniţial, m-am gândit să îi prezint mai multe variante doamnei Iohannis, astfel că, am adus şase rochii la Sibiu. Spre surprinderea mea, i-au plăcut în mod deosebit patru dintre ele (una albastru perlat, una bleu ciel, un gri şi cea roz prăfuit pe care a şi purtat-o joia trecută) şi le-a oprit pe toate pentru a se îmbrăca la alte evenimente importante. M-am simţit onorată şi, totodată, m-am bucurat că ţinutele mele au fost apreciate de Carmen Iohannis, care este o persoană deosebită, fină şi distinsă“, a povestit designera.

„Rochia de culoarea roz prăfuit, vedeta sezonului, a fost special concepută dintr-un voal crep mai greu, dar fluid în partea de jos, completată cu o dantelă diafană în partea de sus, cusută manual. Ţinuta a avantajat-o pe doamna Iohannis, deoarece este înaltă, are un corp frumos şi, totodată, are şi o prestanţă care dă o notă în plus în momentul apariţiei în public”, a completat designerul din Arad.

Foto: pagina oficială

Mai multe