Selena Gomez a dat-o în bară la Met Gala. Cântăreaţa a purtat o ţinută care a dezavantajat-o

8 mai 2018   Fashion

Cea mai mare problemă a starurilor care se prezintă la evenimente care au dress-code este faptul că încearcă prea mult să se încadreze în tematică, fără, însă, a se gândi dacă stilul li se potriveşte vreun pic.

Un make-ul tern, deloc cool

Selena Gomez, de exemplu, s-a numărat printre starurile prezente la Met Gala 2018. A avut, aşadar, de respectat, asemenea celorlalţi invitaţi, tematica de ”Heavenly Bodies: fashion and the Catholic Imagination”. Un dress-code care i-a dat bătăi de cap, căci rochia creată de Stuart Vevers, directorul de creaţie de la Coach, nu i-a venit în niciun fel.

A respectat dress-code-ul?

Ţinuta aleasă a dezavantajat-o cu desăvârşire, făcând-o să apară cu multe kilograme în plus şi cu câţiva centimetri în înălţime în minus. Ba mai mult, n-a salvat aparenţele nici cu make-up-ul, care a fost la fel de neinspirat, dându-i un aer obosit şi tern cântăreţei de 25 de ani. Dar, de departe, detaliul neplăcut, care a captat cel mai mult atenţia, a fost decolteul căzut, supradimensionat greşit de rochia aleasă. Iar bretelele subţiri nu i-au făcut nicio favoare, cântăreaţa acumulând în ultimele luni câteva kilograme...

O apariţie ştearsă

Deloc inspirată alegerea rochiei!

A fost ţinuta Selenei cea mai neinspirată de la Met Gala 2018?

Mai multe