Şi-a pierdut pantoful înainte de defilare! Iată cum s-a descurcat Gigi Hadid la respectiva prezentare de modă

12 septembrie 2017   Fashion

Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui model în timp ce defilează este să cadă. Al doilea lucru, la fel de penibil şi de îngrozitor, este să i se ”destrame” ţinuta şi să rămână dezbrăcată în faţa tuturor. Ei bine, lui Gigi i s-a întâmplat ceva asemănător în timpul defilării pentru Anna Sui în cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Fără un pantof

N-a fost acceptată în echipa ”Îngeraşilor” Victoria`s Secret, de anul acesta, însă a fost cerută de mulţi designeri pentru a defila în creaţiile lor în cadrul Săptămânei Modei de la New York. Luni, de exemplu, Gigi a îmbrăcat o ţinută semnată de Anna Sui pentru a defila în cadrul prezentării noii colecţii a acestui designer. Din păcate pentru ea, nu a mers totul ca la carte şi s-a trezit în faţa unei situaţii imposibile.

Gigi Hadid a fost nevoită să defileze fără un pantof, după ce l-a rătăcit cu câteva secunde înainte de a intra pe podium. Culmea e că momentul defilării a stârnit reacţii admirative, căci Gigi a reuşit să manevreze situaţia ca o profesionistă, dând impresia că totul e sub control. Cu pieptul în faţă, privirea ridicată şi un mers de supermodel, Gigi a fost răsplătită cu ropote de aplauze pentru curajul şi graţia în faţa acestei situaţii neprevăzute.

În ajutor i-a sărit surioara Bella Hadid, care defila, de asemenea, pentru Anna Sui. Cele două surori au încheiat prezentarea ţinându-se de mână şi demonstrând că sunt potrivite pentru această profesie.

foto: getty Images

Mai multe