Ştie să-şi facă apariţia pe covorul roşu! Cu ce ţinută a împresionat Angelina Jolie la Premiile BAFTA?

19 februarie 2018   Fashion

O veterană a evenimentelor cu covor roşu, Angelina Jolie n-a dezamăgit nici la cea de-a 71-a ediţie a galei premiilor decernate de Academia de artă cinematografică şi televiziune britanică!

N-a ratat cea de-a 71-a ediţie a premiilor BAFTA

Actriţa de 42 de ani a avut o apariţie ravisantă la Royal Albert Hall din Londra, acolo unde s-au decernat premiile BAFTA.  Angelina Jolie s-a alăturat celorlalte staruri hollywoodiene şi a purtat negru pe covorul roşu, din dorinţa de a sprijini iniţiativele Time's Up şi #MeToo, care militează împotriva hărţuirii sexuale.

Ea a ales o rochie din catifea neagră, semnată de casa de modă Ralph & Russo, respectând astfel dress code-ul tacit al serii. Despicată pe un picior şi fără umeri, rochia i-a venit ca turnată actriţei, care se bucură la cei 42 de ani de o siluetă ca trasă prin inel.

Ea a ales să-şi accesorizeze rochia cu cercei candelabru şi un inel masiv, cu diamante, pentru a-i da strălucirea necesară unei ţinute de seară. Şi nu a dat greş! Apariţia ei pe covorul roşu al Premiilor BAFTA a fost una dintre cele mai apreciate.

foto: hepta

Mai multe