Stil de Primă Doamnă: Carmen Iohannis preferă culorile deschise FOTO

20 iunie 2017   Fashion

La început de vară, Prima Doamnă a adoptat mai multe ţinute lejere, în culori deschise. Iată care au fost opţiunile ei vestimentare.

Carmen Iohannis tocmai şi-a luat "la revedere" de la elevii ei, odată cu începerea vacanţei de vară. Pe 14 iunie, în ultima zi petrecută la catedră în anul şcolar 2016-2017, Prima Doamnă a purtat o rochie lejeră bleu, tip cămaşă, strânsă în talie cu un cordon în dungi. Un outfit casual, pe măsura unei întâlniri semi-formale cu elevii săi.

Pe 17 iunie, alături de soţul său, preşedintele Klaus Iohannis, Prima Doamnăa participat la primirea oficială a premierului Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel, şi a soţului acestuia, Gauthier Destenay, la Teatrul Naţional ”Radu Stanca”, din Sibiu, unde a fost pusă în scenă piesa ”Şefele”, o coproducţie româno-luxemburgheză. Seara a continuat cu inaugurarea Consulatului Onorific al Marelui Ducat de Luxembourg de la Sibiu, amenajat în interiorul Casei Luxembourg, o clădire-monument restaurată de Primăria Sibiu în 2002. Pentru aceste evenimente, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie nude, scurtă până la genunchi şi fără mâneci, pe care a accesorizat-o cu o geantă plic în aceeaşi nuanţă.

Seara următoare, soţia preşedintelui a fost surprinsă luând cina într-un restaurant din Sibiu, prilej cu care s-a fotografiat alături de mai multe persoane. Prima Doamnă a adoptat o ţinută la fel de văratică, cu rochie albă cu bretele şi fustă cloş perforată, la care a purtat nişte sandale fără toc, cu aplicaţii fine.

Şi la Berlin, Carmen Iohannis a purtat tot alb, cu un croi similar.

   

Foto: "Tribuna Sibiu", "Ora de Sibiu", Facebook

Mai multe