Stilul Rita Ora: 10 ţinute ciudate ale vedetei

28 mai 2014   Fashion

She's HOT right now! De fapt, era foarte hot când s-a lansat pe piaţa muzicală cu hitul cu acelaşi nume, zglobie şi colorată în videoclipul său. Acum, însă, Rita Ora a ajuns o atracţie din punct de vedere vestimentar. Bune sau rele, iată o parte din bizareriile combinate alandala de către vedeta de numai 23 de ani, o împătimită a brandurilor sport, a puloverelor XXL şi a şosetelor ori cizmelor foarte lungi.

She's HOT right now! De fapt, era foarte hot când s-a lansat pe piaţa muzicală cu hitul cu acelaşi nume, zglobie şi colorată în videoclipul său. Acum, însă, Rita Ora a ajuns o atracţie din punct de vedere vestimentar, pentru că orice alegere ar face în materie de fashion, cu siguranţă e în centrul atenţiei.

Bune sau rele, iată o parte din bizareriile combinate alandala de către vedeta de numai 23 de ani, o împătimită a brandurilor sport, a puloverelor XXL şi a şosetelor ori cizmelor foarte lungi.

Aici, blonda se pregătea de o petrecere, alături de prietenele ei, la Hotelul Dorchester, pentru o simplă cină. Nu ştim dacă era bal mascat sau nu, dar costumul este clar unul de Halloween. Totuşi, inspirată sau nu, a reuşit să fie sexy.

Outfit de reptilă - Rita a purtat colanţi şi o bluză largă peste, cu model de reptilă, pe care scria mesajul: "Does Your Monster Still Dress You?". Bonus, să fie ţinuta cât mai dubioasă - o căciulă roz cu unicorn în frunte. De vis...

Adidas Outfit - Rita este dovada vie, la propriu şi la figurat, că brandul renumit este marea ei dragoste. Adidas din cap până-n picioare, în culori neon amestecate şi asortate cu şosete albe lungi, plus şlapi.

"Cu bermudele pe mine, un tricou şi şapca-ntoarsă...", doar că în cazul de faţă, Rita a păşit pe-afară fără bermude, ţinută la care a accesorizat doar o pereche de cizme lungi, negre. Kitsch au ba?

Pe 10 octombrie, cântăreaţa a participat la petrecerea RIMMEL în Londra, unde s-a gătit destul de frumos, în ton cu trendurile: un costum Moschino din tartan, de sus până jos. Ea este şi ambasadoarea brandului.

Pe 20 martie am văzut-o pe stradă cu blugii cam prea rupţi pe ea, dar şi cu un pulovăr foarte pufos, galben cu alb, peste - o ţinută street style clasică.

După gala MET, de pe 7 mai, Rita nu mai putea să sufere ideea de feminintate, rochii, accesorii, pretenţii, aşadar şi-a luat treningul lălâi imprimat cu model tropical pe el şi dusă a fost!

Pe 3 noiembrie, anul trecut, Rita a pşit pe covorul roşu de la petrecerea Teen Awards organizată de BBC într-un fulg imens. Rochia ei, pur şi simplu, a fost atât de pufoasă, c nu-i puteai ghici formele vedetei.

La prânzul de dinainte de Grammyuri, de la începutul anului, Rita s-a asortat cu totul: jachetă, rochie şi pantofi identici ca model. Dar ce-i prea mult, strică de multe ori...

Pe lângă brandul de mai dinainte, de care povesteam că este favoritul cântăreţei de 23 de ani, mai există unul, tot sport: DKNY. Dar iarăşi, ce-i prea mult strică, oricât de fashionable ar părea: şi jachetă, tricou, pantaloni, jambiere cu atâtea modele? Not cool, Rita, not cool.

FOTO WENN

Mai multe