Street Chic! Ce ţinute a purtat Dana Rogoz la Paris Fashion Week?

13 octombrie 2015   Fashion

Ne-am obişnuit cu asta şi ne place! De fiecare dată când e Săptămâna Modei la Paris ne aşteptăm s-o vedem pe Dana Rogoz luând primul avion şi zburând într-acolo, pentru a se bucura de diferitele prezentări de modă.

Şi având în vedere că este o fashionistă convinsă, Dana nu ratează momentul de a ne arăta de fiecare dată ce ţinute alege să poarte de-a lungul acelor câteva zile în care poposeşte în Paris.

Haideţi, aşadar, să le vedem şi noi!

Ziua #1 Deşi a mărturisit că îi este greu să se desparte de băieţelul ei Vlad, Dana nu a putut rata Săptămâna Modei la Paris. Aceasta a fost prima ei ţinută, compusă din: palton Burberry, pantaloni Venera Arapu, cămaşă Pineberry, încălţăminte Rogue8, geantă Michael Kors, ceas Omega. 

Ziua #2 Cu acest outfit, Dana a stârnit admiraţia tuturor din jur şi a apărut în mai multe publicaţii, la categoria ”Street Chic”.  Ţinuta ei este compusă din: pulover Red Valentino şi clutch DVF, fusta Parlor by Veronica Zaharia, ochelari MinkPink, sandale & Other Stories. 

Ziua #3 Dana a participat la lansarea unei colecţii de pălării din Paris, aşa că nu ne miră că a ales un outfit compus dintr-o pălărie, o haină în carouri, o pereche de pantaloni negri, marca Michael Kors şi, bineînţeles, nelipsita geantă Moon.

Sursa foto: Blog Dana Rogoz

Mai multe