Supermodelul Diana Dondoe s-a căsătorit în secret cu un actor francez şi va deveni mamă

7 ianuarie 2021   Fashion

Cu ceva ani în urmă, numele ei striga de pe copertele revistelor internaţionale, iar capitalele modei o aveau mereu ca invitată. Branduri precum Balenciaga, Nina Ricci, Chanel sau Alexander McQueen o doreau drept imaginea lor. Cum arată viaţa ei acum, la 38 de ani, departe de mirajul fashion?

Şi-a început cariera de manechin în Craiova, la 17 ani, iar la 23 de ani apărea în celebrul calendar Pirelli. “Prima mea prezentare importantă a fost pentru Prada, în Milano. Norocul meu a fost că nu prea mi-am dat seama la momentul respectiv de importanţa acestei prezentări, aşa că am ieşit imediat dupa Gisele Bündchen ca o floare, cu emoţii, dar nimic special... ”, declara ea, cu ceva ani în urmă, pentru eva.ro.

Acum, la 38 de ani, a ales să-şi trăiască viaţa departe de lumina reflectoarelor, alături de soţul ei, după ce, ani la rândul, a ocupat locul 5 în topul primelor 50 de modele internaţionale, fiind supranumită şi Cea de-a cincea minune a modei. După ani petrecuţi la New York şi la Paris, ea a ales să se retragă o perioadă de pe podium, prin 2011, pentru a studia psihologia la Sorbona. Se zvoneşte că ar fi câştigat milioane de dolari şi şi-a achiziţionat chiar şi un apartament la New York, dar şi unul în Bucureşti. Într-un interviu acordat Paulei Herlo, pentru PROTV, în 2011, ea declara că s-a gândit de multe ori să se retragă din lumea modei, însă: “E foarte greu să spui NU, pentru că banii sunt foarte importanţi, suntem plătite foarte bine. Şi continui să trăieşti într-o lume de vis, care poate nu e a ta, cum e cazul meu”.

În ultimii ani, însă, ea a ales să pună accentul pe viaţa personală, iar în 2018 s-a căsătorit într-o superbă grădină spaniolă, Jardines de Abril din Alicante, cu actorul francez Xavier Lemaître. Şi se pare că a dat copertele marilor titluri precum Vogue sau Harper’s Bazaar pe viaţa de familie, postând, recent, un selfie în oglindă în care arată urmăritorilor ei că este însărcinată.

Foto: Instagram/Facebook

Mai multe