Toţi au întors capul după ea! Jennifer Lawrence, cu un decolteu impresionant pe covorul roşu!

20 februarie 2018   Fashion

Dacă la BAFTA, cu o seară înainte, a optat pentru un outfit mai conservator, la premiera filmului său şi-a luat revanşa! Jennifer Lawrence a păşit pe covorul roşu, în Washington, într-una dintre cele mai sexy şi revelatoare rochii.

Sexy pe covorul roşu!

foto: Getty Images

E una dintre cele mai promiţătoare actriţe din generaţia tânără de la Hollywood. Este, însă, şi una dintre cele mai frumoase şi sexy femei din industria cinematografică. Şi de asta ne-am convins, ieri seară, când Jennifer şi-a făcut apariţia, în Washington, la premiera celei mai recente pelicule ale sale, ”Red Sparrow”, în care joacă rolul unei spioane sexy de origine rusă.

O apariţie demnă de catwalk

Pentru o astfel de ocazie, Jen a optat pentru o rochie glam, dar foarte sexy, care i-a pus în evidenţă bustul generos şi silueta silfidă. Cu un decolteu vast, actriţa de 27 de ani a reuşit să captiveze privirile tuturor celor din jur atunci când a păşit pe covorul roşu al evenimentului. Rochia aurie a fost semnată de casa de modă Christian Dior Couture, cea care a îmbrăcat-o pe tânără câştigătoare a unui premiu Oscar şi cu alte ocazii. Jennifer Lawrence a trecut şi printr-o transformare de hairstyle, apărând la acest eveniment cu o coafură nouă, şic, care i-a completat perfect look-ul. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Mai multe