Uite ce ţinute a purtat Carmen Iohannis în deplasarea din Italia FOTO

27 martie 2017   Fashion

Weekendul trecut, Prima Doamnă l-a însoţit pe preşedinte în vizita sa în Italia, unde a fost programată o întâlnire cu Papa Francisc.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, la Roma, la summitul aniversar al UE, care a marcat, pe 25 martie, împlinirea a 25 de ani de la fondarea Uniunii Europene, la care România a aderat în 2007.

Înainte de a discuta despre viitorul UE, Klaus Iohannis a participat, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis,  la o întâlnire cu papa Francisc la Vatican.

Dacă la vizita precedentă la Vatican, doamna Iohannis a purtat o rochie din voal negru, cu mâneci bufante transparente - pentru care a primit critici serioase pentru nerespectarea etichetei -, de data aceasta a ales un compleu elegant din brocart ELLIS by Eli Lăslean, cu bluză cu tăietură la baza gâtului, mâneci bufante şi uşor peplum şi cu o fustă dreaptă, până la linia genunchilor - potrivit rigorilor, la acest nivel!

După întâlnirile cu Suveranul Pontif şi liderii europeni, preşedintele şi Prima Doamnă s-au văzut cu studenţii şi profesorii români. La Accademia di Romania, familia prezidenţială a fost asaltată pentru poze, iar cei mai îndrăzneţi au făcut şi seflie-uri.

Tot creatoarea de modă Eli Lăslean i-a pus la dispoziţie Primei Doamne şi această ţinută mov intens din voal crêpe de Chine, cu fustă cloş şi bluză cu guler tip bărcuţă, terminată cu fundă, foarte potrivită pentru o întâlnire academică.

În timpul liber, dedicat plimbării pe străzile Romei, Carmen Iohannis a putut fi văzută purtând tot o rochie de la Eli Lăslean, din voal Georgette imprimat, cu mâneci scurte bufante şi guler Peter Pan, mult mai veselă şi în stilul casual-chic, care îi place atât de mult.

Iată mai jos fotografiile din timpul weekendului petrecut la Roma de familia prezidenţială.

Mai multe