Vedetele, în rochii splendide la gala FGI Night of Stars!

23 octombrie 2015   Fashion

Joi seara, o pleiadă de staruri s-a pregătit de covorul roşu al evenimentului organizat de Fashion Group International, în New York, alegând cele mai frumoase ţinute pentru a impresiona.

Michelle Monaghan, care a jucat alături de Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în True Detective, a uluit cu o rochie atipică, cu multe franjuri în zona pieptului şi pe lateral, de nuanţă verde smarald închis. Ţinuta semnată de designerul Jason Wu i-a pus în valoare umerii şi braţele, actriţa de 39 de ani emanând eleganţă, feminitate şi bun gust.

Jason Wu a fost şi el prezent la gala Night of Stars, fiind onorat în cadrul serii, şi a pozat alături de Diane Kruger, care-a ales o ţinută provocatoare şi foarte fashionable. De fapt, actriţa a ales o salopetă neagră, scurtă, cu detalii de dantelă şi material transparent, care i-a conferit o imagine foarte rafinată şi modernă.

Allison Williams a strălucit într-o rochie până-n pământ., cu trenă scurtă, cu paiete aurii. Actriţa de 27 de ani ar fi fost o apariţie şi mai glamuroasă dacă îşi prindea părul în loc să-l lase lejer. În orice caz, o rochie care a atras atenţia şi care s-a potrivit cu specificul pretenţios al galei.

Katie Holmes a preferat o rochie midi, simplă, de culoarea albastru marin, cu o pereche de botine în aceleaşi nuanţe de albastru, asortate cu un clutch argintiu. Însă faptul că e atât de mulată i-a pus în evidenţă silueta zveltă, formele feminine şi talia minusculă, acaparând atenţia fotografilor. Stylingul a fost pe măsură.

Cea mai provocatoare apariţie pe covorul roşu la Night of Stars gala a fost, însă, actriţa Mia Moretti, care este şi una din favoritele industriei modei. Artista de 31 de ani a preferat o rochie diafană, semi-transparentă, prin care s-a văzut mai mult decât se aştepta publicul. Aproape că aduce cu o nimfă a pădurilor, graţie modelului vegetal de pe rochie!

FOTO Getty Images

Mai multe