Victoria Beckham a îmbrăcat-o la dineul regal pe Regina Letizia. Cât costă rochia verde praz?

6 mai 2023   Fashion

Regina Letizia a Spaniei este cunoscută pentru pasiunea sa legată de modă. Aseară a fost spectaculoasă într-o superbă rochie verde, din colecția Victoriei Beckham.

Soția lui David Beckham a postat pe contul său oficial de socializare o imagine cu Regele Felipe al Spaniei și frumoasa sa soție, care a optat pentru o ținută din cea mai recentă colecție de primăvară a designerului britanic.

Regina Letizia este foarte atentă la detalii și mai mult ca sigur a ținut neapărat ca la Casa Regală britanică să poarte o ținută a unui creator de modă britanic. Victoria Beckham este și o apropiată a familiei regale britanice.

Regina Letizia este renumită și pentru alegerile sale vestimentare care să nu fie foarte scumpe. Având în vedere evenimentul solemn la care s-a aflat, Maiestatea Sa a cheltuit mai mult decât de obicei.

Rochia verde praz se vinde cu aproximativ 1000 dolari pe site-urile fashion.

Rochia, care are o lungime ”regală”, până la jumătatea gambelor, evidențiază într-un mod flatant gleznele fine ale Reginei Letizia, puse mereu în valoare de pantofi cu toc. Soția Regelui Felipe a optat și pentru o broșă ce avea forma unei funde, cu diamante. A purtat pantofi bleumarin, din piele întoarsă, brățară și cercei cu diamante, poșetă clutch în ton cu pantofii și și-a lăsat părul defăcut și coafat lejer. Regele Felipe a fost și el impecabil, ca de fiecare dată, în costum bleumarin și cravată multicoloră.

Victoria Beckham este un designer pe val, care recent a avut o prezentare de modă și la Paris. Fosta Spice Girl a devenit o femeie de afaceri cu succes, creațiile sale fiind foarte căutate. Victoria Beckham nu se ocupă doar de haine elegante, are colecții de accesorii și chiar produse de beauty. Este o împătimită a sportului și vinde inclusiv articole speciale de sport. A îmbrăcat multe vedete până acum, însă niciodată o regină, de aceea a fost firesc să marcheze momentul pe contul său de socializare, cu mândrie.

Foto: Getty

Mai multe