Victoria Beckham, acuzată că promovează „Anorexia Chic”

16 septembrie 2016   Fashion

„Scheletice, înfometate, anorexice.” Aşa au fost descrise modelele care au prezentat cea mai recentă colecţie a soţiei lui David Beckham şi care au fost criticate pentru că sunt prea slabe.

Dacă e să ne pronunţăm cu privire la ţinute, colecţia prezentată de Victoria Beckham la New York a fost un real succes! Dar, dacă e să aducem în discuţie decizia designerului britanic de a alege pentru această prezentare fashion nişte fete foarte slabe, ei bine, au existat numeroase voci care au criticat aspectul filiform al modelelor.

Dar nu este pentru prima dată când Victoria este criticată pentru alegerea unor tinere foarte slabe pentru show-urile ei. Anul trecut, a răspuns tuturor celor care au acuzat-o că promovează un curent care se dorea a fi eradicat din modeling - “Anorexia Chic”: “Sunt tinere, sunt slabe, dar asta nu înseamnă că sunt şi bolnave. Oamenii sunt răi pe reţelele de socializare şi îmi pare rău că sunt aşa”, a declarat ea într-un interviu.

De data asta, reacţia Victoriei se lasă aşteptată. Însă câteva dintre modele au ţinut să le răspundă celor care le acuză de anorexie sau bulimie. Mica Arcanaraz a postat online o imagine cu ea ţinând în mâini o pizza întreagă, făcând referire la faptul că mănâncă şi ea astfel de preparate. Iar Ondria Hardin s-a pozat în timp ce bea o bere.

Mai multe