Victoria Beckham, fără sutien şi-n pijamale pe stradă

30 august 2017   Fashion

De când şi-a ridicat un imperiu fashion, Victoria Beckham are mai mult curaj în a-şi alege ţinutele vestimentare. De curând, aceasta a fost surprinsă pe stradă într-un outfit extrem de interesant, pe care l-au adoptat şi alte celebrităţi de la Hollywood. Punctul forte al apariţiei sale? Lipsa sutienului!

Victoria Beckham şi Romeo au luat masa în New York

Victoria Beckham este, într-adevărm, o apariţie! Fosta cântăreaţă în vârstă de 43 de ani, mamă a patru copii şi soţie de fost fotbalist, are un stil vestimentar desăvârşit, de care nu se dezice nici măcar la un prânz lejer alături de unul dintre băieţii ei.

Nu a purtat sutien

Aceasta a fost fotografiată de paparazzi, joi, pe străzile din New York, în timp ce se îndrepta spre un restaurant din zonă, unde a servit masa cu fiul Romeo, în vârstă de 14 ani. Pentru această ieşire, Victoria Beckham a purtat un outfit stylish, deux-pieces, care face parte chiar din colecţia ei vestimentară din primăvară-vară `18.

Inspirat din stilul ”pajama”, outfitul Victoriei a făcut senzaţie pe străzile newyorkeze, mai ales că-n partea de sus era transparent, iar soţia lui Beckham nu purta sutien. Ce să mai, Victoria a fost în centrul atenţiei şi nu credem că a deranjat-o nici câtuşi de puţin atenţia primită...

A fost însoţită de fiul Romeo

foto: Hepta

Mai multe