Wow! Ce apariţie sexy a avut Penelope Cruz pe covorul roşu! Soţul a sorbit-o din priviri!

2 octombrie 2017   Fashion

A fost, de-a lungul timpului, numită cea mai frumoasă femeie din lume şi cea mai sexy femeie în viaţă şi – am zice noi – nu s-a dezis nicicând de aceste titluri. Penelope Cruz e în continuare o femeie frumoasă şi sexy, iar cea mai recentă apariţie a ei susţine acest lucru!

foto: Getty Images

În San Sebastian, Spania

Weekendul trecut a oferit prilejul perfect pentru ca Penelope Cruz să-şi facă apariţia la un eveniment public. Actriţa, alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, dar şi de întreaga distribuţie a filmului ”Loving Pablo”, s-a prezentat pe covorul roşu al Festivalului de Film de la San Sebastian, acolo unde pelicula ei şi-a avut premiera.

Fanii au aclamat-o minute în şir!

La acest eveniment, Penelope a strălucit din cap şi până-n picioare! Actriţa de 43 de ani a ales să poarte o superbă rochie lungă, de culoare nude, care i-a venit ca turnată, punându-i în evidenţă atât picioarele extrem de lungi, cât şi decolteul generos.

O apariţie sexy!

De altfel, apariţia ei pe covorul roşu a stârnit nenumărate reacţii admirative, fanii strigându-i numele minute în şir. La fel de fascinat de apariţia ei a fost şi soţul Javier Bardem, care n-a scăpat-o din priviri nicio clipă, pozând alături de ea pe covorul roşu.

Alături de soţul ei, Javier Bardem

Haideţi să vedem mai multe fotografii de la acest eveniment glamour!

Mai multe