WOW! Supermodelele au făcut ravagii pe covorul roşu, la Cannes. Cele mai frumoase rochii de gală

18 mai 2018   Fashion

E timpul ca amatoarele de covorul roşu să le facă loc veteranelor! Supermodelele internaţionale au făcut ravagii la amfAR Gala, din cadrul celei de-a 71-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. Le-am văzut, aşadar, pe frumoasele Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Toni Garrn, Heidi Klum şi multe alte colege de-ale lor de breaslă, care au avut grijă să etaleze ţinute dintre cele mai spectaculoase!

Alessandra Ambrossio

Alessandra a strălucit într-o rochie cu influenţe greceşti, într-o nuanţă de roz, care i-a pus în evidenţă silueta silfidă şi picioarele incredibil de lungi. Rochia sa a fost creată de către Tommy Hilfiger.

Adriana Lima

O altă veterană a covorului roşu, şi a evenimentelor exclusiviste, Adriana Lima a reuşit să aibă o apariţie extrem de preţioasă la amfAR Gala. Ea a ales să poarte o rochie aurie, cu o crăpătură în faţă, la care a potrivit sandale, înalte, de tip gladiator.

Barbara Pelvin

O figură mai puţin cunoscută decât veteranele Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio, însă nu mai puţin spectaculoasă la amfAR Gala. Barbara a purtat o creaţie Roberto Cavalli cu care a atras toate privirile.

Daphne Groeneveld

O altă apariţie spectaculoasă a fost cea a supermodelului Daphne, care a ales să poarteo rochie neagră, cu un croi atipic. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii Chopard şi nu a dat greş!

Elsa Hosk

Scufiţa roşie a evenimentului a fost Elsa Hosk. E drept, a avut concurenţă din partea lui Toni Garrn, care a ales, de asemenea, să poarte roşu la această gală, însă Elsa a ştiut cum să iasă în evidenţă. Decolteul generos şi crăpătura de pe picior au ajutat-o să aibă o apariţie va-va-vum.

Georgia Fowler

Nici ea nu se numără printre cele mai cunoscute supermodele, însă, cu siguranţă, a avut o apariţie spectaculoasă la celebrul eveniment caritabil. Ea a ales să poarte o creaţie Bulgari şi nu a dat greş!

Heidi Klum

N-aveam cum să lipsească tocmai veterna Heidi Klum. Ea a strălucit din cap până în picioare şi a demonstrat că experienţa îşi spune cuvântul în cazul acestor apariţii de covor roşu. Nimic nu i-a umbrit apariţia!

Izabel Goulart

Valentino i-a semnat ţinuta, aşa că n-avea cum să dea greş cu această apariţie.

Karolina Kurkova

Un outfit Miu Miu, care i-a asigurat Karolinei o apariţie în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la acest eveniment.

Megan Williams

N-o fi ea printre cele mai renumite fotomodele din lume, dar apariţia ei a fost una extrem de reuşită la acest eveniment.

Sara Sampaio

A purtat o creaţie Elie Saab, care a pus-o perfect în evidenţă. Desigur, Sara este un supermodel cu experienţă, pentru care fiecare apariţie de succes este o obişnuinţă!

Toni Garrn

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio ştie să facă o impresie bună atunci când vrea. La AmfAR gala a purtat o rochie roşie, cu decupaje îndrăzneţe, cu care n-a dat greş!

Mai multe