Femeile de afaceri au fost premiate la Gala Femeia Anului!

2 noiembrie 2015   Lifestyle

Marţi seara, a avut loc Gala Femeia Anului, eveniment care a premiat 20 de femei de afaceri la început de drum. Corina Chiriac, Iuliana Tudor, Florentina Fantanaru si Galyna au fost vedetele care au înmânat premiile mult râvnite.

Noile antreprenoare, care provin din Bucureşti, Cluj, Giurgiu şi Ploieşti, au primit premiile din partea unor persoane publice precum doamna Corina Chiriac, Florentina Fântânaru, Iuliana Tudor, Dr. Dana Miricioiu, Ramona Chirilă Lohan, Galyna Pânzari, Daniela Palade, Nicoleta Nicolae sau Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Premiantele sunt câştigătoarele concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului Respect şi Şanse egale pentru afaceri, care a oferit 20 de premii a câte 15000 de lei pentru dezvoltarea ideilor noilor antreprenoare, printre care mici ferme de porci, firme de organizare de evenimente, magazine online, crearea de bijuterii unicat sau florării. In finalul serii, Marian Vasilescu a sustinut un recital.

Gala a fost organizată de Fundaţia Estuar şi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Sectorului 6 din Capitală, împreună cu Fundaţia Preţuieşte Viaţa, Opportunity Associatesc România şi IMA Group.

Mai multe