Femeile din viaţa lui Fuego. Cine i-a ajuns la inimă enigmaticului artist

31 august 2015   Lifestyle

Unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi muzicieni români, Fuego, dintotdeauna a ales să fie cât se poate de discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Pe numele său, Paul Ciprian Surugiu, muzicianul născut la Turda la 23 august 1976, a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Ecologice. Însă, în paralel, artistul a luat cursuri de canto, participând la diverse festivaluri şi concursuri de muzică.

Fuego a evitat cât se poate de discret şi frumos să vorbească despre femeile din viaţa lui, mai ales în urma unui eşec în dragoste, cu femeia care i-a cucerit inima cândva, Ana Maria Ciuaşu. Despărţirea de aceasta a survenit după un şoc teribil, după ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini, în anul 2007. De atunci, artistul nu a mai vorbit şi nici nu a mai fost văzut în preajma altei femei. Deşi cei doi au încercat mai multe tratamente şi sperau ca toate să le meargă conform planurilor, o nuntă frumoasă unde lumea să se simtă bine, despărţirea a fost inevitabilă.

Femeile din viaţa lui Fuego – dramele se întâmplă şi la case mari

Viaţa trebuie să meargă mai departe, şi în timp ce artistul a bucurat ani la rând mii şi mii de oameni, Ana a luat un alt drum în viaţă. După ce a fost numită şefa de cabinet a prefectului de Olt, funcţie pe care a pierdut-o în mai puţin de o săptămână pe motivul că nu ar fi avut studii superioare, ea şi-a căutat în altă parte.

Aşa cum fostul ei iubit, Fuego, a ajuns să aibă o carieră plină de succes, Ana Maria şi-a găsit un loc de muncă nu la fel de strălucit. Ea a fost angajată timp de 3 ani la o societate de cumpărături, care a atras multe scandaluri, inclusiv procese din partea unor clienţi care spun că au fost păgubiţi după ce li s-au promis reduceri la cumpărarea unor produse. Ana a devenit, astfel, complice la o afacere scandaloasă, chiar dacă ea a asimilat o experienţă de 3 ani.

Femeile din viaţa lui Fuego – Fuego nu vorbeşte decât de singura femeie din viaţa lui, mama sa

Ana Maria şi Fuego au avut o relaţie de 4 ani, aceştia trebuiau să se căsătorească, planurile de nuntă erau deja făcute, iar Irina Loghin trebuia să le fie naşă de cununie. Dar după ce tragedia pierderii de sarcini s-a întâmplat, cei doi s-au despărţit. După această tragică întâmplare din viaţa lui, Fuego nu a mai vorbit despre altă femeie în public, cu excepţia mamei sale.

Mai multe