Fiul lui Catherine Zeta-Jones împlinește 22 de ani. Cum a marcat actrița acest eveniment

9 august 2022   Lifestyle

Catherine Zeta Jones a marcat ziua fiului ei, Dylan , care împlinește 22 de ani, și pe Instagram, cu o serie de fotografii emoționante.

Actrița în vârstă de 52 de ani a postat o colecție de poze cu ea și cu Dylan de-a lungul anilor, inclusiv din primii ani de viață.

Actrița, care îl are pe Dylan cu Michael Douglas , în vârstă de 77 de ani, a postat o imagine cu Dylan îmbrăcat în ținuta de absolvent, în timp ce ea îi stă la alături la evenimentul de la terminarea universității.

Actrița, care mai are o fiică,  Carys, în vârstă de 19 ani, cu Douglas, a scris un mesaj emoționant în dreptul pozelor.  ”La mulți ani, Dylan. De la zero la 22. Ești totul pentru mine și totul ești tu. Bucuria pe care ai adus-o în această lume pentru noi este incomensurabilă. Te iubim mai presus de cuvinte”, a fost mesajul actriței.

Fanii s-au grăbit cu urările. „Îmi place că a rămas departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de copiii altor celebrități. La mulți ani”, a scris unul. „Ce bărbat chipeș a devenit”, a comentat altul.

Dylan a absolvit universitatea în mai și are acum o diplomă în Științe Politice de la prestigioasa Brown University.

El se află în prezent într-o vacanță de lux, cu iahtul, cu sora lui,  Carys, care a finalizat recent liceul.

Anul trecut, faimosul lor tată a apărut la Kelly Clarkson Show, unde a dezvăluit că a participat la absolvirea lui Carys și fost confundat cu bunicul ei. „Trebuie să-ți spun Kelly, este un pic cam dur când ceilalți părinți spun: „Oh, felicitări... trebuie să fii atât de mândru de nepoata ta”.

Mai multe